Sarah Palin involveret i masseslagsmål

Præcist hvad der skete til en fest i Alaska lørdag i sidste uge, er endnu uklart - men klart står det, at 20 mennesker kom op at slås. Den amerikanske politiker Sarah Palin var til stede, og flere af hendes familiemedlemmer var involveret.

Festen i byen Wasilla var et snescooter-event og faldt sammen med Palins mand, Todd Palins fødselsdag. Da familien dukkede op til festen, opdagede Palins søn, Track, hurtigt sin søster, Willows ekskæreste, skriver Alaska-bloggeren Amanda Coyne.

De to kom op at diskutere, og ejeren af huset, hvor festen blev holdt, blandede sig. Herefter begyndte Palin-familien angiveligt at råbe, og Sarah Palins datter Bristol slog angiveligt flere gange en person med sin højre næve.

Læs også: Billedgalleri: Pornostjerner ligner andre berømtheder på en prik

- Ved I ikke, hvem jeg er? skulle Sarah Palin angiveligt have skreget, hvortil nogen svarede:

- Nej, det her er ikke et bonderøvs-reality show!

Da slåskampen sluttede, havde Sarah Palins mand Todd angiveligt næseblod, mens sønnen Track havde bar overkrop og råbte af folk, mens Sarah Palin stod bag ham.

En talskvinde for det lokale politi siger ifølge newser.com:

- Ingen af de involverede parter ønskede at indgive en anmeldelse, da det skete, og ingen blev anholdt. Alkohol menes at have spillet en rolle i forløbet. Nogle medlemmer af Palin-familien var med til festen.

Republikanske Sarah Palin var guvernør i Alaska fra 2006 til 2009. I 2008 blev hun Republikanernes præsidentkandidat, John McCains vicepræsidentkandidat.

 

Dagens Gossip