Sareen-søster stiller op til valget - men ikke for De Radikale

23/10/2013 14:00

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

Endnu en politikerfamilie kan føjes til samlingen, hvor Elleman, Auken og Christmas Møller spøger. Det drejer sig om Sareen-familien.

Manu Sareens 40-årige lillesøster, Sabeena Sareen, stiller nemlig op til kommunalvalget i november. Men Sabeena sværmer ikke for De Radikale, ligesom hendes minister-bror gør det.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

I stedet har den 40-årige kvinde, som er pædagog og mor til en seks-årig pige, valgt at melde sig under Liberal Alliances faner i håbet om en plads i borgerrepræsentationen.

Det skriver Metroxpress.

- For mig har friheden til selv at bestemme altid været vigtig. Jeg synes, der er for meget kommunal styring, og det har fået mig til at stille op til kommunalvalget, siger Sabeena Sareen, som længe har været medlem af Liberal Alliance, til Metroxpress.

LÆS OGSÅ: Manu Sareen kritiserer kontroversiel abortfilm

De to søskende har længe været klar over, at de ikke ligger helt samme sted politisk, hvilket har ført til en del diskussioner i Sareen-familien.

- Jeg plejer at sige, at Manu og jeg vil det samme, men på helt forskellige måder. Men jeg må indrømme, at jeg engang imellem tænker, 'hvor er du langt ude'. Men vi bliver aldrig uvenner over politik, siger lillesøsteren til Metroxpress.