SAS vil forbedre arbejdsmiljøet efter suspenderinger

Siden starten af marts har flere kabineansatte hos SAS været suspenderet, fordi de under en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse skulle have truet eller chikaneret deres kolleger.

Men torsdag har luftfartsselskabet valgt at ophæve suspenderingerne, som til oprindeligt berørte 27 kabineansatte. Det siger Trine Kromann-Mikkelsen, pressechef hos SAS.

- Vi har gennemført samtaler med hver af de 27, der har været suspenderet. Vi har talt om hændelsesforløbet og fået deres version af sagen, hvor vi har fået forklaret intentionerne bag det, der er sket, siger hun til Ritzau.

Samtidig har SAS prøvet at få klarhed over, hvad de ansatte har været udsat for under konflikten. Men det er der ifølge pressechefen ingen, som har turdet stå frem og fortælle.

- På det grundlag har vi sagt, at vi hellere vil ophæve suspenderingerne og så arbejde videre med at forbedre arbejdsmiljøet, lyder det fra Trine Kromann-Mikkelsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip