Sasja fra De unge mødre: Jeg starter på en frisk

- Min datter, Annalia, har hostet en del, så jeg tog hende til læge, siger Sasja Vistisen, som havde sin debut i sidste sæson af ’De unge mødre’.

- Lægen sagde, at det ville være bedst for Annalia, hvis jeg holdt med at ryge. Så det har jeg gjort.

Læs også: Camilla fra ’De unge mødre’ superslank efter fødslen af sit syvende barn 

- Jeg har ikke røget en smøg i 17 dage, og selvom det er svært, og jeg er fristet ind imellem, holder jeg ud. Jeg er jo stoppet for min datters skyld først og fremmest, siger Sasja, der også kan glæde sig over, at hun sparer en del penge ved at have lagt smøgerne på hylden. Samtidig er hun begyndt at løbetræne.

Var 16 da hun fødte
Sasja var bare 15 år, da hun blev gravid og kun 16, da hun fødte Annalia sidste år.

- For mig var abort slet ikke en mulighed, selv om jeg opdagede min graviditet allerede 1. dag, min menstruation udeblev.

Alle tegnene kom først nogle uger senere, men jeg havde haft en mistanke om, at jeg kunne være gravid, også selv om jeg intet kunne mærke. Måske havde jeg bare en slags 6. sans. Det var meget mærkeligt. Jeg tog p-piller, men jeg havde taget en enkelt pille en dag for sent. Det var nok, har Sasja tidligere forklaret til Ude og Hjemme.

Har lagt stilen om
Sasja har ikke lagt skjul på, at hun som 15-årig var godt skoletræt, og måske ikke var den i klassen, der opførte sig bedst af alle. Men efter hun blev mor, har Sasja lagt stilen om. Hun planlægger stille og roligt sin fremtid, og er overbevist om, at hun nok skal få en uddannelse.

Hun starter i 10. klasse efter sommerferien, og hun håber senere at kunne blive sygeplejerske.

Læs også: Peter Søborg har været kæreste med tre af pigerne fra ’De unge mødre’  


På samme måde er det vigtigt for Sasja, at hendes datter Annalia har et godt og fornuftigt forhold til sin far, Georg.

Så selv om hun aldrig har været kæreste med sin datters far, har hun sørget for, at de to ser hinanden hver uge og dermed lærer hinanden at kende.

Du kan se mere til Sasja Vistisen i den kommende sæson af ’De unge mødre’, der starter i sensommeren eller det tidlige efterår.

 

Dagens Gossip