Satudarah-klubhus på vej på tvangsauktion

Skrevet af admin

|

26/11/2013

Dagens topnyheder

Den hollandske rockergruppe Satudarah MC, der for nylig holdt sit indtog i Danmark, kan være på vej ud af det klubhus i Bagsværd, hvor gruppen har slået sig ned.

Ejeren af den ejendom i Bagsværd, som huser klubben, skylder over en halv million kroner til det offentlige. Derfor vil Skat begære klubhuset på tvangsauktion den 15. januar, oplyser Gladsaxe Kommune i en pressemeddelelse.

I gælden indgår blandt andet en ubetalt vandregning, og derfor har kommunen nu også lukket for vandet til klubhuset.

Gladsaxes borgmester, Karin Søjberg Holst (S), orienterede tirsdag kommunens økonomiudvalg om den forestående tvangsauktion.

På mødet gav politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi, byrådet en orientering om politiets indsats i området.

Tidligere har økonomiudvalget besluttet, at kommunen skal lave en lokalplan, der forbyder hegning i området omkring Laurentsvej, hvor klubhuset ligger, så rockerne ikke kan omdanne det til en rockerborg og forskanse sig i huset.

De hollandske rockere har slået sig sammen med den lokale bande i Bagsværd, der kalder sig Værebros Hårde Kerne, VHK, men også andre rockergrupper har vist deres ansigt i det nye klubhus.

Kommunen har bebudet, at den vil gøre alt inden for lovens rammer for at forhindre rockerne i at slå sig ned i Gladsaxe Kommune.

- Vi vil ikke have rockere i Gladsaxe Kommune, og vi vender hver en sten for at gøre livet surt for dem og finde måder at slippe af med dem på, siger Karin Søjberg Holst i pressemeddelelsen.

- I forrige uge brugte vi planloven. Nu har vi så kulegravet deres økonomi, og Skat har begæret tvangsauktion, siger borgmesteren.

Hun bebuder, at kommunen "har mere i posen", hvis rockerne ikke forsvinder.

/ritzau/