Saxo Bank-boss: Øget sponsorat går til forstærkninger

Det var en dyrere pris at betale for Saxo Bank, hvis banken skulle have lov til at være navnesponsor for cykelholdet Tinkoff-Saxo i 2015.

Det lykkedes at nå til enighed med den russiske holdejer Oleg Tinkov, og det glæder Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen.

- Ja, den er dyrere i år end sidste år. Den, der har grisen, sætter prisen i et eller andet omfang, siger Lars Seier Christensen og fortæller mere om forhandlingerne:

- Man kan diskutere frem og tilbage, men det er jo naturligt nok, at når man hæver budgettet væsentligt, og vi gerne vil have samme rolle, som vi hele tiden har haft, så er der en vis logik i, at vi skal betale mere, når han gør det.

- Jeg er sikker på, at han har været rundt til alle andre sponsorer også og vredet armen lidt om på dem. Vi er jo begge kapitalister, og vi har fundet en måde at ramme det, sådan at det var fornuftigt for ham og for os.

Hos Saxo Bank vil man traditionen tro ikke ud med, hvor mange penge sponsoratet koster.

- Vi har en fast aftale om, at vi ikke taler om tallene. Men det er en væsentlig forøgelse, lyder det fra Lars Seier Christensen.

Med aftalen kan holdets cykelfans se frem til forstærkninger på ryttersiden inden længe.

- Det er en del af pakken, at når det bliver dyrere, så er det selvfølgelig fordi, at man øger især lønbudgettet. Busserne og cyklerne bliver jo ikke så meget dyrere fra år til år.

- Så det er lønbudgettet, der er den store udslagsgivende faktor. Og der er da planer om nogle meget væsentlige forstærkninger, som jeg også tror vil blive offentliggjort inden for meget nær fremtid, siger Lars Seier Christensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip