Saxo Bank fortsætter sponsorat uden Riis

Saxo Bank fortsætter som hovedsponsor på cykelholdet Tinkoff-Saxo i 2015 trods Bjarne Riis-afgang, oplyser bankens stifter Lars Seier Christensen på Facebook.

- Det er med stor beklagelse at jeg må konstatere, at Bjarne Riis forlader Team Tinkoff-Saxo med omgående virkning, skriver Lars Seier Christensen.

- Saxo Bank fortsætter sit sponsorat i overensstemmelse med den aftale, vi har indgået med Team Tinkoff-Saxo for 2015 sæsonen.

- Selvom vi altid har gjort det klart, at Bjarne var en meget vigtig faktor for vores sponsorat, gælder vore forpligtelser naturligvis også både ryttere og medarbejdere på holdet, samt vore mange fans verden over.

- Det gælder ikke mindst de danske fans, da Team Tinkoff-Saxo som bekendt har mange store danske profiler, skriver han videre.

Lars Seier Christensen har de seneste dage været i løbende kontakt med både Oleg Tinkov og Bjarne Riis i et forsøg på at mægle mellem de parter, men uden held.

- Under forløbet er det blevet klart for mig, at ingen af de to i realiteten var særligt opsatte på at finde en løsning på at fortsætte samarbejdet, og på den baggrund er dette nok det bedste udfald under omstændighederne.

- Jeg forventer, at der nu bliver ro omkring holdet. Rytterne skal have fred til at koncentrere sig om de mange vigtige opgaver, de står overfor i de kommende måneder.

- Jeg vil gerne sige Bjarne en stor tak for mange års tæt samarbejde, med både store succeser og udfordringer undervejs.

- Bjarne og jeg vil naturligvis fortsat holde kontakt, da vi ikke blot har været partnere, men også er blevet gode venner igennem de sidste otte sæsoner, lyder det fra Saxo Bank-stifteren.

Han bakker fuldt op om rytterne og ser nu frem til store oplevelser både i forårsklassikerne og i Tour de France i de kommende måneder.

- Nu ønsker vi blot, at de får ro til at koncentrere sig om cykelløb, og vi ved, at de er topprofessionelle sportsfolk, der ønsker at levere de bedst mulige resultater.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip