SBS Discovery køber to sportskanaler

SBS Discovery har udnyttet en købsoption på de to sportskanaler Canal 8 Sport og Canal 9, som selskabet køber af C More.

Dermed kan SBS Discovery vise kampe fra Superligaen i fodbold fra starten af næste år. Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Canal 8 Sport og Canal 9 styrker vores position på det danske tv-marked og giver os et løft i seerandel, siger Christian Kemp, der er administrerende direktør for SBS Discovery Media, i en pressemeddelelse.

SBS Discovery indgik tidligere på sommeren en aftale om en købsoption i forlængelse af, at SBS Discovery havde indgået en seksårig aftale om rettighederne til to ugentlige kampe i Superligaen fra sæsonen 2015/2016.

- Opkøbet af de to kanaler hænger samtidig godt sammen med købet af rettigheder til Superligaen, siger Christian Kemp.

Canal 9 blev lanceret i 2009, mens Canal 8 Sport gik i luften i 2012. Begge kanaler retter sig mod mænd og sender blandt andet kampe fra den danske Superliga, Serie A i Italien og den spanske La Liga.

SBS Discovery ejer i forvejen en lang række tv- og radiokanaler. Det gælder blandt andet Kanal 4, 5, 6 og 7 samt Radio 100 og The Voice.

Købet skal endeligt godkendes af konkurrencemyndighederne, men vil under alle omstændigheder bliver gennemført fra 1. januar næste år.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip