Schæferhund går amok på 15 måneder gammel pige - storebror kommer til undsætning

Sådan fortæller Daily Mail.

10-årige Kashish Dhanani hang ud i hans baggård i Ahmedeband i Indien. Hans lillesøster, Kanchi, på 15 måneder render rundt og leger. I baggården er også Dev Motiben og hendes 10 måneder gamle Schæferhund Sheru.

Alt ånder fred, men pludselig går Sheru direkte efter lille Kanchi, som ikke kan stille noget op mod den store og stærke hvalp. Heldigvis er Kashish hurtigt, og løfter hans lillesøster væk.

Læs også: Babyen ligger hjælpeløs på ryggen, da rottweileren viser sig fra sin sande side

Men hunden forstår ikke, at det ikke er en leg, og det hele bliver pludselig alvor, da Sheru sætter tænderne i Kanchis tøj og trækker. Søskendeparret vælter rundt, da Kashish ikke kan holde fast i sin lillesøster, og det udvikler sig til en meget alvorlig kamp mellem parterne. Hundens ejer, Dev Motiben, prøver forgæves at hjælpe.

Heldigvis kommer der til sidst nogle til undsætning, og kampen afbrydes. 

-Jeg ved ikke hvorfor Sheru angreb Kanchi. Vi havde ikke engang forstyrret ham. Jeg hev i hendes arme. og brugte alle min muskler for at redde hende. Jeg takker bare Gud for at hun er uskadt,- siger den lille redningsmand.

Kanchi slap uden skrammer, mens Kashish fik små skrammer og hudafskrabninger. Sheru er nu blevet overbragt til andre familiemedlemmer.

Se den dramatiske video herunder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip