Schmeichel bakker op om presset manager i Leicester

Landsholdskeeper Kasper Schmeichel tager mandag den hårdt pressede Leicester City-manager, Nigel Pearson, i forsvar.

Oprykkerne fra Leicester har ikke vundet i de seneste syv kampe i Premier League, og det er ikke lykkedes at score i de seneste fem. Holdet indtager i øjeblikket en af ligaens tre nedrykningspladser.

- Jeg har meget høje tanker om Nigel Pearsons evner som manager, og jeg ved, at han vil få det til at køre på skinner igen. Han ved, hvad han skal gøre, siger Kasper Schmeichel ifølge BBC.

Leicesters seneste sejr faldt den 21. september, hvor Manchester United blev slået 5-3. Lørdag spillede holdet på hjemmebane 0-0 mod Sunderland.

Holdet er meget langt fra sidste sæsons gode resultater i The Championship, hvor Nigel Pearson førte Leicester til oprykning.

- Vi kender træneren, og træneren kender os.

- Vi har en rigtig god gruppe, og jeg tror på spillerne, trænergruppen og hele klubbens setup. Vi skal nok komme på rette spor, siger Schmeichel.

Den 28-årige dansker mener, at den dårlige periode hænger sammen med, at Leicester-spillerne er ved at vænne sig til Premier League.

- Mentaliteten er ikke blevet dårligere.

- Vi befinder os i en ny liga, og vi er ved at vænne os til det. Det er en hård liga, måske den hårdeste i verdens, og vi vænner os til den og bliver bedre.

- Vi vidste på forhånd, at det ikke ville blive nemt. Vi vidste, at vi ville ramme nogle perioder, hvor det ville være svært at holde målet rent, og det ville være svært for os at score.

- Det er vigtigt for os at bevare troen og mentaliteten, siger Schmeichel.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip