Schmeichel: Flere mål i nettet er okay i Premier League

Kasper Schmeichel skal vænne sig til at lukke lidt flere mål ind, når nu hans klub Leicester City er rykket op til eliten i Premier League.

Men det er en del af gamet, mener målmandsprofilen.

- Man må acceptere, at man er oppe mod spillere i verdensklasse, som kan score når som helst. Det må man affinde sig med, siger han.

Han kan mærke en klar forskel på tempoet i Premier League i forhold til den næstbedste række i England. Når målet kommer inden for rækkevidde, går det pludselig stærkt.

- Spillerne er af så høj kvalitet, at de skal bruge en halv eller kvart chance, så scorer de. Nogle gange er der tale om et enkelt skud på mål, siger Schmeichel.

Landsholdets førstemålmand er i disse dage samlet med landsholdstruppen forud for fredagens EM-kvalifikationskamp mod Serbien på udebane. I næste uge skal holdet møde Rumænien i Bukarest.

Schmeichel understreger, at det ikke nødvendigvis er en negativ ting, at der kommer flere bolde forbi målstregen.

- Det er kun fedt, at man er oppe mod den slags spillere. Jeg er privilegeret over at være en del af Premier League. Det er en fed oplevelse hver gang, at man kommer i kamp i ligaen, siger han.

Hans engelske klub Leicester formåede i foråret at rykke op i Premier League. Efter 11 runder ligger klubben lige under nedrykningsstregen.

- Vi var klar over, at det ville blive svært. Det er ikke for sjov, at alle tre oprykkerklubber ligger i bunden. Vi er stadig en trup, der er ved at vænne os til en ny liga, siger han.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip