Schmeichel: Leicester skal nok få en god sæson

Oprykkerne fra Leicester er blandt favoritterne til at rykke direkte ud af Premier League i denne sæson.

Leicesters danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel er dog fortrøstningsfuld og regner med, at klubben nok skal redde sig endnu en sæson i den bedste engelske fodboldrække.

- Ja, jeg er helt sikkert fortrøstningsfuld. Hvis det er vores niveau, som vi har præsteret i de tre første kampe, så skal vi nok få en rigtig god sæson, siger Schmeichel.

Det er blevet til to uafgjorte kampe mod Everton og Arsenal, mens Leicester har tabt 0-2 på udebane til Chelsea efter en hæderlig indsats.

- Det er et andet niveau og en anden type fodbold end i Championship. Den store forskel er, at hvis du ikke scorer på dine chancer, så bliver du straffet.

- Og vi har haft chancerne. Men vi har måske ikke fået det udbytte, vi egentlig burde have fået. Jeg synes, at vores tre præstationer har været fremragende.

- Vi har spillet rigtigt godt, og der er al mulig grund til optimisme, mener Schmeichel.

Mod Everton i ligapremieren var Leicester bagud to gange på eget græs, men fik kæmpet et 2-2-resultat i hus. Hjemme mod Arsenal blev det 1-1.

- Jeg synes, at vi har vist stor personlighed i kampene. Vi har været bagud to gange - mod Everton og Arsenal - og begge gange er vi kommet tilbage.

- Mod Chelsea havde vi nogle store chancer, og hvis vi havde scoret, så havde det måske været en anderledes kamp. Men det er Premier League - hvis du ikke udnytter dine chancer, så bliver du straffet, forklarer Schmeichel.

Leicesters næste opgave i Premier League bliver lørdagens opgør ude mod Stoke, der har målmand Thomas Sørensen i truppen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip