Scolari: Vi havde håbet på andre end Chile

Chile er ikke en ønskemodstander for de brasilianske VM-værter i 1/8-finalen på lørdag.

Det siger den brasilianske fodboldlandstræner, Luiz Felipe Scolari, efter at både Brasilien og Chile avancerede til 1/8-finalerne mandag.

- Jeg har det godt, nu da vi er videre, og jeg tænker på mit hold. Jeg ved, at holdet bliver ved med at forbedre sig. Chile har jeg spillet mod to gange, og jeg ved, hvor vanskelig en modstander vi får.

- Nogle mennesker tror, at vi nemt slår Chile, men de har en trup fyldt med kvalitet, og deres hold er meget velorganiseret. Hvis jeg kunne have valgt vores modstander, ville jeg ikke have valgt dem, siger Scolari ifølge AFP.

Brasilien sikrede sig førstepladsen i gruppe A med en 4-1-sejr over Cameroun. Superstjernen Neymar scorede to af målene.

Chile blev toer i gruppe B efter nederlaget på 0-2 til Holland i mandagens gruppefinale. Selvtilliden er dog stor i den chilenske sejr efter sejre over Australien og Spanien - de regerende verdensmestre.

Brasilien og Chile mødtes to gange sidste år. Den første venskabskamp i april endte 2-2, og opgøret blev spillet på stadionet Mineriao i Belo Horizonte. Det er også her, at lørdagens 1/8-finale skal spilles. Holdene mødtes også i november i Canada. Her sejrede Brasilien med 2-1.

Chile jagter en VM-revanche mod Brasilien. Holdene tørnede sammen ved VM i 2010 - også i 1/8-finalen - og dengang vandt brasilianerne 3-0.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip