Scolari: Vi havde håbet på andre end Chile

Chile er ikke en ønskemodstander for de brasilianske VM-værter i 1/8-finalen på lørdag.

Det siger den brasilianske fodboldlandstræner, Luiz Felipe Scolari, efter at både Brasilien og Chile avancerede til 1/8-finalerne mandag.

- Jeg har det godt, nu da vi er videre, og jeg tænker på mit hold. Jeg ved, at holdet bliver ved med at forbedre sig. Chile har jeg spillet mod to gange, og jeg ved, hvor vanskelig en modstander vi får.

- Nogle mennesker tror, at vi nemt slår Chile, men de har en trup fyldt med kvalitet, og deres hold er meget velorganiseret. Hvis jeg kunne have valgt vores modstander, ville jeg ikke have valgt dem, siger Scolari ifølge AFP.

Brasilien sikrede sig førstepladsen i gruppe A med en 4-1-sejr over Cameroun. Superstjernen Neymar scorede to af målene.

Chile blev toer i gruppe B efter nederlaget på 0-2 til Holland i mandagens gruppefinale. Selvtilliden er dog stor i den chilenske sejr efter sejre over Australien og Spanien - de regerende verdensmestre.

Brasilien og Chile mødtes to gange sidste år. Den første venskabskamp i april endte 2-2, og opgøret blev spillet på stadionet Mineriao i Belo Horizonte. Det er også her, at lørdagens 1/8-finale skal spilles. Holdene mødtes også i november i Canada. Her sejrede Brasilien med 2-1.

Chile jagter en VM-revanche mod Brasilien. Holdene tørnede sammen ved VM i 2010 - også i 1/8-finalen - og dengang vandt brasilianerne 3-0.

/ritzau/

 

Dagens Gossip