Se billederne: Den nye generation af kondomer - til kvinder

Tanken om at stikke noget, der minder om en indvortes plastikpose op mellem benene, er mildest talt ikke tiltalende for de fleste kvinder.

Og netop dét billede er derfor også nok til at få de fleste til at takke nej på forhånd, hvis de skulle få tilbuddet om at bruge kondom – altså et kondom til kvinder vel at mærke.

Men nu sker der lidt på markedet, der måske kan få nogle flere kvinder med på præventionsmetoden og slipper for dagligt indtag af p-piller eller brug af spiraler, pessarer og hvad der ellers findes pt. Det skriver The Independent.

Et vibrerende, trådløst, Bluetooth-styret kondom i hjerteform er nu på markedet: Det såkaldte VA w.o.w. Condom Feminine. En parring mellem kondomet og vibratoren.

Læs også: Kvinde er allergisk over for sin mands sæd: Det er mere almindeligt, end man tror

Der er næsten orgasmegaranti, hvis man skal tro en undersøgelse lavet af producenten, og så skulle den ikke være ligeså ubehagelig, som tidligere produkter med samme formål.

Håbet for blandt andre de britiske myndigheder og kvinderettighedsforkæmpere er, at en udbredelse af kvindekondomet kan mindske antallet af kønssygdomme samt give kvinder en ekstra mulighed for at beskytte sig mod uønsket graviditet.

Læs også: 20 grunde til at jeg ikke er sindssyg: Du er bare en nar

En britisk undersøgelse blandt 2.000 kvinder i alderen 16-42 år viste nemlig sidste år, at 42 procent af kvinderne havde haft ubeskyttet sex inden for de seneste to år – vel at mærke uden, at de ønskede at blive gravide i selvsamme periode. 

I dag er kun 1,6 procent af alle kondomer på markedet tiltænkt kvinder, men måske fordelingen af ved at ændre sig.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip