Se billederne: Her bliver Danske Bank røvet af pistol-mænd

To mænd, som mandag formiddag røvede Danske Banks ubemandede afdeling i Rosengårdcentret i Odense, er fortsat på fri fod. Nu frigiver politiet billeder fra bankens overvågningskamera.

Ved røveriet truede de to pistolbevæbnede og maskerede mænd personalet fra et pengetransportfirma til et at udlevere et ukendt pengebeløb.

- Jeg vil betegne røveriet som ret voldsomt. At blive truet med en pistol af to ret aggressive var for de to ansatte i pengetransportfirmaet en chokerende oplevelse – også selv om, de ikke led nogen fysisk overlast, siger vicepolitikommissær Carsten Arentoft Andersen fra Fyns Politi.

Han oplyser, at begge røvere talte med en udenlandsk accent.

Fyns Politi modtog anmeldelsen om røveriet klokken 9:29. Afdelingen har ingen ansatte, men rummer kun en døgnboks og en hæveautomat. 

Efter røveriet stak de to gerningsmænd af på en motorcykel. Den blev kort efter fundet på Tagtækkervej, hvor den var efterladt med motoren i gang. Røverne fortsatte derefter flugten i en bil, der beskrives som mørk – muligvis blommefarvet. Bilens mærke er ukendt.

 -Vi vil meget gerne høre, hvis nogen har set bilen køre fra området ved Rosengårdcentret. Vi ved det ikke, men det er et gæt, at den nok har kørt væk i ret høj fart, siger Carsten Arentoft Andersen.

Politi ønsker lige nu ikke at sige noget om eventuelle spor i sagen.

-Nej, hvad vi ved, holder vi indtil videre for os selv. Vi har heller ikke noget bud på, hvor mange penge røverne slap væk med. Pengene lå i en døgnboks, og det tager et stykke tid, inden alle butikkerne har indrapporteret, hvilke beløb, de havde lagt i boksen, siger Carsten Arentoft Andersen.

De to røvere beskrives som 170 til 180 centimeter høje. De var iklædt mørkt tøj og muligvis sikkerhedssko på, og de talte med udenlandsk accent.

Politiet arbejder i øjeblikket på at gennemse videomateriale fra overvågningskameraer i området.

SE BILLEDERNE I FULD STØRRELSE HERUNDER:

 

Dagens Gossip