Se billedet: Shit-storm mod café efter morbid pistorius-vits på kvittering

For et par dage siden skrev vi om en mand, som friede til sin kæreste ved at skrive det store spørgsmål ind i kvitteringen fra hendes kaffe.

Det er åbenbart blevet smart med en kæk kommentar på bon’en, men en restaurant i New Zealand, Scorch'O'Rama, har vist taget den trend en anelse for vidt.

Det skriver Stuff.co.nz.

LÆS OGSÅ: En kone to-go, tak: Sarah fik sit livs overraskelse til kaffen

En Twitter-bruger, der kalder sig selv for Capital K, har lagt et billede op af bon’en, hvor der i bunden er blevet tilføjet en ret morbid joke om den sydafrikanske morddømte sprinter, Oscar Pistorius.

“Oscar Pistorius was super keen to get a new bathroom door, but his girlfriend was dead against it”, lyder bon-skriften.

LÆS OGSÅ: Dværg følte sig diskrimineret og sked på gulvet

Joken er ikke så let-oversættelig til dansk, men betyder noget i retning af “Oscar Pistorius ville rigtig gerne have en ny badeværelsesdør, men hans kæreste var død-meget imod det”. På engelsk spiller vitsen på, at kæresten døde af skud gennem badeværelsesdøren, som hun lænte sig op ad.

Restauranten er blevet stormet ned med klager, både ansigt til ansigt, via telefonen og gennem de sociale medier, over den temmelig grænsesøgende bon-vits.

- Jeres “joke” om en kvindes død i et tilfælde af vold i hjemmet har lige sat en stopper for vores familietradition om at spise hos jer, skriver en nu tidligere restaurantgæst på stedets hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Har du været ude at rejse for nylig? Måske du skulle tjekke din fødder for ulækre overraskelser

Restaurantens ejer, Keit Morrison, har efterfølgende fjernet vitsen fra kvitteringerne, har sagt undskyld online, og har doneret 1000 dollars til et kvindehjem.

- Vi er oprigtigt kede af det, og fjernede det så snart, det gik op for os, siger Keith Morrison.

Se kvitteringen her:

 

Dagens Gossip