Se brevet, som kvinde skrev til sin eksmands nye kæreste

En kvinde besluttede sig for, at hun ikke orkede at have kontroverser med kvinden, som netop havde indledt et forhold med hendes eksmand. Så hun besluttede sig for at skrive et brev til hende.

Hensigten med brevet, som nu er gået viralt, skulle fortælle kvinden, var, at hun skulle føle sig velkommen i familien.

Det skriver blandt andre Viral Nova.

- Du vrider dig sikkert, når du læser det her. Du tror nok, at jeg har tænkt mig at belære dig om, hvordan du skal behandle din nye kæreste, indleder ekskonen sit brev.

- Du tror nok, at jeg har tænkt mig at optegne en masse love om, hvordan du skal opføre dig over for mine børn. Men det er slet ikke, hvad det her brev skal handle om.  Jeg vil gerne sige velkommen til dig. Velkommen til denne unikke moderne familie, skriver hun videre.

Herefter forklarer hun det nytilkomne familiemedlem, hvorfor hendes og eks’ens forhold ikke holdt, og skriver, at hun er sikker på, at han nu har fundet den rette for ham.

- Det lyder måske mærkeligt, men jeg er ret spændt på det med dig. Mine sønner kommer til at se en side af deres far, som de ikke har kendt før. De bliver vidner til den slags lykke, som kommer af glæden og mysteriet i at indlede et nyt forhold. (…) Og fordi de elsker og beundrer ham, vil det også gøre dem gladere.

Læs hele det originale brev her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip