Se hvad din yndlingsblomst fortæller om dig

Skrevet af Sol Stoffregen

26/03/2016

Mest læste i dag

Med foråret kommer alle blomsterne frem og sætter kulør på naturen, og gør folk i godt humør.

Uanset køn og alder har de fleste en yndlingsblomst, der betyder noget for dem. Måske fordi den har en flot farve eller minder én om noget særligt eller noget helt tredje.

Ifølge Littlethings fortæller din yndlingsblomst noget utrolig om dig som person. Nedenfor er fem eksempler på blomsterpersonligheder:

Læs også: 8 ting kvinder aldrig bør have i deres hjem

1. Rose. Du er til det traditionelle men ikke på den dårlige måde. Din smag er bare klassisk. Du elsker historie og traditioner - du går ikke af vejen for en god biografi med historisk klang. Du er romantisk anlagt, men er samtidig også meget privat og åbner kun op for de nærmeste.

2. Tulipan. Du står tidligt op med et smil og får noget ud af din dag. Du er fuld af energi og har et mildt temperament. Du er fyldt med empati og forstår at tage dig af andre. Du har gerne en løsning på andres problemer, når de kommer til dig for at få råd.

3. Valmue. Ved første øjekast kan du virke lunefuld og æterisk, men du har i virkeligheden et vildt legebarn gemt inde i dig. Er du stadig under 30 år, så lever du typisk det vilde festliv. Hvis du er lidt ældre, kan du have genopfundet dig selv med en tatovering eller to - som et levn fra de gode gamle vilde dage, der er fyldt med minder.

4. Viol. Du kan være stille og eftertænksom, men der er noget kedeligt og gråt ved dig. Du foretrækker bare et liv med underspillet charme. Du har noget med landet, enten bor du der, eller også vil du gerne bo der. For du er glad for planter og blomster og har grønne fingre, hvilket dit hjem og have bærer præg af.  

5. Pæon. Du er romantiker med stort R, og du er stolt af det. Du har ikke noget i mod at brænde nallerne, hvis bare du får eventyrafslutningen. Selvom du finder den helt rigtige prins, lever de ikke altid op til dine  højeforventninger, men du kunne ikke være lykkeligere. Du går 100 procent efter at leve lykkeligt til sine dages ende.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: