Se hvordan denne kvindes ansigt har ændret sig gennem tre år

En 25-årig kvinde fra Florida blev for nylig arresteret for at overfalde og berøve sin egen 84-årige bedstemor.

Men på trods af graden af alvorlighed i Brigitte Matzkes lovovertrædelse, er det ikke det, folk nu snakker om, når hendes navn bliver nævnt.

Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Studerende bortvist fra skole på grund af ‘forstyrrende’ hårfarve

Det er intet mindre end ellevte gang, at den 25-årige kvinde er blevet anholdt - og hendes 11 forbryderfotos fortæller en historie om et barskt liv, som ord ikke kan beskrive bedre. Og en helt unik historie om, hvad misbrug af metamfetamin gør ved menneskekroppen.

Det første politibillede af Brigitte Matzke blev taget  for omkring tre år siden, og her ser hun mildest talt meget anderledes ud, end hun gør på det seneste fotografi. Her er den unge kvinde helt dækket til af sår og uhyggelige ar i ansigtet.

LÆS OGSÅ: Nyt “kunst-projekt”: Mand vil knalde en ny hver dag i et helt år

Den 25-årige kriminelle misbrugers seneste anholdelse skete efter, at hun angiveligt bad sin bedstemor om 80 dollars (omkring 450 kroner, red.) til at overnatte på et hotel med sin kæreste. Men da bedstemoren sagde, at hun ikke havde pengene, angreb Brigitte Matzke hende, ruskede hende, vred hendes håndled om og rev angiveligt også hendes BH af. Hun forlod bedstemoren med tyvekoster i form af smykker til en værdi af 2000 dollars (11.150 kroner, red.)

LÆS OGSÅ: Mands forsøg på at voldtage æsel går grueligt galt

Senere samme aften blev hun og kæresten anholdt - for kvinden altså for ellevte gang inden for tre år.

Se billeder af 25-årige Brigitte Matzkes “forvandling” herunder:

 

Dagens Gossip