Se komiker Linda P. i fri dillerleg

Latteren er knap forstummet efter sidste uges Zulu Comedy Galla, før en af landets største komikere Linda P. kan ses i en helt ny og anderledes sketch.

I videoen, der er lavet som optakt til komikerens kommende rolle i Nørrebro Teaters forestilling "Alle elsker Kærlighed", ses den bramfri kvinde i nærkontakt med op til flere attrapper for den maskuline kønsdel nummer ét.

Sketchen, som Linda P. desuden har lagt op på sin egen facebookprofil, bærer titlen "Kærlighedsråd #1: Husk Overraskelsen". Og den åbner med billedet af den danske trubadur Rasmus Nøhr, der helt uskyldigt sidder og klemter på sin guitar.

Det romantiske guitarspil forstyrres imidlertid af en uvorn Linda P., der leger sin helt egne dildolege bag Nøhr's ryg.

Den lesbiske humorbombe Linda P., lod sig sidste efterår skille fra sin daværende kone Melissa Nicolajsen. Angiveligt var det Nicolajsen, der tog den endelige beslutning efter længere tids vedholdende rygter om utroskab fra Linda P.'s side.

Men selvom hun ikke selv har været i et fast forhold siden skilsmissen, holder det altså ikke Linda P. tilbage fra at give andre et kærligt råd med på vejen, når Nørrebro teater har premiere på "Alle elsker kærlighed" den 20. september.

Om Linda P. også har stået veninden og komik-kollegaen Christina Sederqvist bi med et enkelt kærlighedsråd eller to, er ikke godt at vide. Men ikke desto mindre er den anden halvdel af tøsebanden "Winnie og Karina", også netop sprunget ud som lesbisk.

Det offentliggjorde Sederqvist selv ved torsdagens Zulu Comedy Galla, hvor kæresten Dorthe Høyer var med på den røde løber.

 

Newspaq

 

Dagens Gossip