Se og Hørs formodede kilde har kontaktet politiet

Den mand, som angiveligt var Se og Hørs kilde om de kongeliges og de kendtes brug af kreditkort, har kontaktet Københavns Vestegns Politi og aftalt et møde i næste uge.

Det oplyser hans advokat, Michael Juul Eriksen, til Ritzau.

- Vi har kontaktet politiet og aftalt et møde i næste uge, siger Michael Juul Eriksen.

Manden var ansat hos IBM, hvor han udførte opgaver for PBS, der i dag har skiftet navn til Nets. Det gav ham adgang til fortrolige oplysninger og folks brug af deres kreditkort - oplysninger, som han angiveligt solgte videre til Se og Hør.

- For os er det vigtigt, at politiet har et retvisende grundlag at arbejde ud fra, når de foretager deres undersøgelser, forklarer Michael Juul Eriksen.

- Alle har udtalt sig i sagen, så han bør også give sit besyv med, fortsætter han.

Mange af de oplysninger, der har været fremme i sagen, er ifølge advokaten ikke korrekte, og et af formålene med at henvende sig til politiet og aftale en afhøring er at sikre, at hans rettigheder bliver overholdt.

- Hvis det, han har gjort, er strafbart, så er han klar til at tage sin straf. Hvis vi på den anden side ikke mener, at det er strafbart, er vi klar til at kæmpe, understreger Michael Juul Eriksen.

Han vil ikke udtale sig om, hvordan manden forholder sig til de oplysninger og beskyldninger, der har været fremme.

- Det har jeg aftalt med ham, at vi ikke gør, siger advokaten.

- Det vil heller ikke være rimeligt overfor politiet, der skal efterforske sagen og afhøre min klient i næste uge, fortsætter han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip