Se skuespillerindes vilde forvandling

Hvis nogen forventede, at hun ville ligne sig selv fra "Bridget Jones"-filmene, så blev de skuffede.

Da Hollywood-skuespillerinden Renée Zellweger dukkede op til Elle Magazines 21. årlige event for kvinder i Hollywood, lignede hun nemlig slet ikke sig selv. Det skriver CNN.

Mange kunne slet ikke genkende Zellweger, og derfor lavede folkene bag hjemmesiden Gawker.com en før/efter-billedserie, ligesom de slog fast, at det rent faktisk var "Bridget Jones"-skuespillerinden, som dukkede op til begivenheden.

- Der er folk, der spørger, så lad os slå det fast. Det er med 100 procents sikkerhed Renée Zellweger på billederne, skriver de således.

Den populære skuespillerinde har brugt en del tid væk fra offentlighedens søgelys, idet hun ikke har medvirket i film siden 2010, hvor hun spillede Jane i filmen "My Own Love Song".

Dog gør hun snart comeback i Hollywood, idet hun har en rolle i filmen "The Whole Truth", der har premiere i 2015. Her spiller hun sammen med blandt andre Keanu Reeves.

Se Zellwegers vilde forandring her: http://gawker.com/here-are-some-pictures-of-renee-zellweger-1648827025

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip