Se video: Kæmpevilla slugt af jordfaldshul

Omkring 20 gæster måtte i al hast flygte, da en treetagers villa, som blev brugt som hotel, i weekenden begyndte at synke i jorden. Alle nåede heldigvis at blive evakueret, inden en stor del af bygningen forsvandt i et hul.

Det var under Summer Bay Resort i Clermont bare 16 kilometer fra Disneyland i Florida, at et 18 meter bredt jordfaldshul pludselig åbnede sig lørdag. Det skriver CNN.

På hotellet blev man opmærksom på, at noget var galt, da et vinduet blev presset ud. En kvinde sad i badekarret, som pludselig lettede, så hun greb et par shorts og flygtede splitternøgen ud af hotellet. Et par med et spædbarn måtte reddes ud af en smadret rude, da døren til deres værelse faldt sammen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Helt utroligt kom ingen personer noget til, da den ene side af bygningen styrtede sammen, mens den anden del af kæmpevillaen sank ned i hullet.

De mange gæster flygtede uden deres ejendele, men det er endnu uvist, om det er muligt at redde deres ting ud af den sammenstyrtede bygning.

LÆS OGSÅ: Se de fascinerende og farlige jordfaldshuller

Jordfaldshuller er ikke usædvanlige i Florida, hvor den kalkholdige jord bliver opløst af syreholdigt grundvand, hvorefter jorden pludselig falder sammen og efterlader kæmpehullerne.

I februar mistede en 36-årig mand livet, da hans hus blev opslugt af et jordfaldshul. Hans lig er aldrig blev fundet.

SE OPTAGELSER AF HOTELLET SOM ER STYRTET I JORDFALDSHULLET HER:  

 

Dagens Gossip