Se video: Tre måneder gammel baby selvantændt fire gange

En tre måneder gamle dreng har fire gange i sit korte liv fået alvorlige forbrændinger og bliver behandlet på en brandsårsafdeling. Lægerne på det indiske hospital mener, at drengen Rahul lider af spontan menneskelig forbrænding, hvor han bryder i flammer uden nogen ekstern kilde til antændelsen.

Man mener, at Rahul udskiller gasarter gennem huden, og at det er gassen, som pludselig selvantænder, så den lille dreng er blevet forbrændt i hovedet og på brystet. Med andre ord bryder han i flammer, når han sveder.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu.

Rahul var bare ni dage gammel, så han første gang brød ud i lys lue.

Hans forældre, som er fattige bønder, siger, de har mistet alt i forbindelse med sønnens sjældne sygdom. Deres landsby har vendt dem ryggen, da man er overbeviste om, at moren selv har brændt drengen.

Det er heller ikke alle læger, som køber forældrenes forklaring. Der fandtes nemlig ingen lægejournal på Rahul, inden han blev indlagt med forbrændingerne for en uge siden.

Indtil videre overvåger hospitalet den lille dreng, indtil en endelig diagnose kan stilles. Der findes ingen kur for spontan menneskelig forbrænding.

SE TV-INDSLAG OM DRENGEN SOM SELVANTÆNDER HER:  

 

 

Dagens Gossip