Seks måder du kan utroskabs-sikre dit ægteskab

Utroskab er en grim og uønsket størrelse i de fleste parforhold, men du kan tage dine forholdsregler for at undgå balladen.

Ved at lave justeringer i forhold til dig selv og ægteskabet kan du drible uden om de mange utroskabsfælder, som lurer i hverdagen.  

Onlinemediet Huffington Post har flere bud på, hvordan du forebygger utroskab i ægteskabet.

Læs også: Pas på: Dette mande-job falder næsten alle utro kvinder for

1. Vend dig mod din partner og ikke væk fra ham. Hvis der er problemer i ægteskabet, skal de ordnes i stedet for at ignoreres, ellers vokser de sig store og uoverskuelige.

2. Vær en god partner, så får du også en god partner igen. Vær 100% engageret i dit ægteskab og vær opmærksom. Det betaler sig i det lange løb.

3. Kæmp for dit ægteskab hver dag - ikke kun når der er problemer. Spørg dig selv hver dag, hvad du kan gøre for at gøre dit ægteskab bedre. Lav en plan for både dig og din mand.

Læs også: Tre tegn på din kone vil være dig utro

4. Lad ikke dit ægteskab blive ren rutine. Dit ægteskab må ikke blive en lang rutine, for så bliver det kedeligt. Find en passion og få energi. Og sørg for at have tid sammen, hvor I kan dyrke/genfinde jeres kærlighed for hinanden.

5. Sammenlign ikke dit forhold med en uopnåelig fantasi. Græsset er ikke altid grønnere på den anden side. Andre skal også betale regninger, skifte børnebleer og få et hus til at køre. Og husk på at der er forskel på at blive forelsket og at være forelsket.

6. Pas på dig selv. Du må ikke glemme at være god ved dig selv, ellers kan det være svært at være god ved partneren. Spis sundt og træn - når du har det godt med dig selv, lægger din partner også mærke til det. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med