Sen Lars Jacobsen-scoring giver FCK point i Randers

27/10/2013

Lars Jacobsens overtidsscoring sikrede FC København et point i lørdagens sene eftermiddagskamp ude på AutoC Park mod Randers FC. Kampen endte 1-1.

Angriberen Nicolai Brock-Madsen havde ellers bragt hjemmeholdet foran 1-0 med sin scoring lige før pausen.

Dermed er Randers på 10.-pladsen med 15 point, mens FC København rykker en plads op på sjettepladsen med 17 point.

Det holdt ellers hårdt for FCK, der længe lignede et hold, der skulle fra rejse Jylland uden point.

FCK startede ellers bedst og pressede Randers langt tilbage, hvilket resulterede i en del chancer.

Københavnerne manglede dog skarphed og kynisme foran mål, da både Igor Vetokele, Claudemir og Nicolai Jørgensen misbrugte store tilbud i kampens indledning.

FC København kunne ikke holde det høje tempo og pres, og som opgøret skred frem, kom Randers bedre med.

Der var mange fine tegninger i gæsternes spil, men alt for ofte endte bolden bag mål eller hos en Randers-forsvarer, når FCK kom til afslutning.

Anderledes var det med hjemmeholdet, der ikke skulle bruge mange chancer for at komme til scoring. Inden føringsmålet havde Johan Wiland ikke haft meget at se til i målet og vel knap nok rørt bolden.

Men Brock-Madsens hovedstød kort før pausen kunne den svenske keeper ikke gøre noget ved. Randers-angriberen nåede først på Alexander Fischers præcise indlæg og pandede bolden i nettet uden chance for Wiland.

I slutningen af opgøret smed udeholdet alt frem i forsøget på udligning, da både Rurik Gislason og Fanendo Adi kom på banen, men den jyske defensiv anført af de hårdt kæmpende midterforsvarere, Mads Agesen og Mads Fenger, var svære at passere.

Og vi skulle således helt hen i det 91. minut, før udligningen faldt, da Nicolai Jørgensen spillede Lars Jacobsen fri på kanten af feltet. Her var den københavnske anfører iskold og bankede udligningen i hus.