Sent mål af Eriksen sikrer Tottenham ufortjent sejr

14/12/2014

Christian Eriksen markerede sig søndag igen som en meget vigtig spiller i Tottenhams bestræbelser på Premier League-succes.

I udekampen mod Swansea stod Eriksen for sejrsmålet samt et oplæg til Tottenhams første mål, da en lidt ufortjent sejr på 2-1 kom i hus.

Swansea havde været tættest på sejrsmålet i anden halvleg, men danskeren var kølig, da han efter 89 minutter modtog bolden lige inden for straffesparksfeltet.

Han tog et træk og sendte bolden sikkert i mål ved nærmeste stolpe.

Det var tre tiltrængte point for Tottenham, der kæmper for at hente de forreste hold i ligaen efter en svag sæsonstart.

Holdet avancerer til syvendepladsen med 24 point for 16 kampe.

Men faktisk havde holdet knap nok gjort sig fortjent til et point i en kamp, hvor Swansea spillede bedst og havde flest chancer til at sikre sig alle tre point.

Tottenham begyndte ellers kampen i et fremragende tempo og skabte fra start farlige situationer foran det walisiske mål.

Også Christian Eriksen virkede veloplagt. Efter to minutter stod han for et indlæg, der fremtvang et hjørnespark.

Det sendte danskeren ind i pandebrasken på angriberen Harry Kane, der headede gæsterne i front.

Pudsigt nok satte målet Swansea i gang. Hjemmeholdet var bedst i det meste af første halvleg, og Wilfried Bony havde fine chancer for at udligne, mens hans antrit og afslutninger manglede det sidste i de afgørende situationer.

Det kunne næsten ikke blive ved med at gå godt, og kort efter pausen fik Bony endelig sendt bolden i nettet. Efter et indlæg fra højre udlignede han efter to forsøg.

Swansea havde flere chancer for at score til 2-1, men effektiviteten manglede. Den viste Eriksen i stedet kort før slutfløjt.