Sent mål sikrer Brasilien sejren i Østrig

18/11/2014

Det brasilianske fodboldlandshold vandt tirsdag aften 2-1 over Østrig i en testkamp i Wien.

Indskiftede Roberto Firmino blev matchvinder syv minutter før tid i en kamp, hvor den nye anfører, Neymar, gik målløs fra banen som udskiftet kort før tid.

Forsvarsspilleren David Luiz indledte målscoringen efter 64 minutter, men Østrigs Aleksandar Dragovic fik udlignet på et straffespark, da der resterede et kvarter af kampen.

Op til kampen havde der være lidt ballade i kulissen mellem Brasiliens tidligere anfører, midterforsvareren Thiago Silva, og Neymar og den nye landstræner, Carlos Dunga.

Sidstnævnte trådte til efter sommerens VM-fiasko på hjemmebane, hvor Brasilien kun blev nummer fire, blandt andet efter et ydmygende 1-7-nederlag til Tyskland i semifinalen.

Carlos Dunga udnævnte efter sin tiltrædelse Neymar til anfører, og det fik Thiago Silva til at beklage sig.

Parterne fik dog talt ud inden kampen mod Østrig.

Her blev Thiago Silva i øvrigt skiftet ind efter knapt en halv times spil, fordi Miranda blev skadet.