Serbiens anfører: Sejr over Danmark er et krav

Det er et serbisk hold i desperat pointnød, som det danske landshold kommer til at stå overfor fredag aften i Beograd.

Serbien har blot et point efter de første to kampe i EM-kvalifikationsgruppen, og holdets anfører, Branislav Ivanovic, kalder da også kampen mod danskerne for en skæbnekamp.

- Vi ved, hvor vigtig kampen er, og vi ved, at vi skal vinde. Danmark er en alvorlig modstander, men vi stoler på vores potentiale, siger Chelsea-forsvareren ifølge nyhedsbureauet dpa.

Serbiens ringe pointhøst skyldes, at både serberne og Albanien blev straffet for sidste måneds skandalekamp, der måtte afbrydes ved stillingen 0-0.

Uefa gav ganske vist Serbien en skrivebordssejr på 3-0, men dekreterede samtidig, at ingen af holdene fik nogen point for kampen. En afgørelse, som serberne er stærkt utilfredse med og har anket.

Ivanovic mener dog ikke, at Uefa har et horn i siden på serberne, som lokale medier spekulerer i.

- Jeg deler ikke den opfattelse. Nu er det helt op til os selv at vinde nogle kampe. Tre point mod Danmark vil normalisere situationen for os, siger han.

Mens de serbiske fodboldledere altså har gang i ankesagen i håbet om, at Uefa omstøder afgørelsen, er holdningen i spillertruppen, at man skal forsøge at slå oplevelsen mod Albanien ud af hovederne.

- Vi må fokusere på vores mål. I sådanne situationer må vi være trodsige og vise vores styrke, siger midterforsvareren Milan Bisevac.

Som følge af balladen mod Albanien, må Serbien ikke lukke tilskuere ind til kampen mod Danmark på fredag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip