Serbiens landstræner vil lokke Inter-stjerne tilbage

Serbiens nyudnævnte landstræner, Radovan Curcic, vil prøve at overtale et af landets største fodboldnavne til et comeback på landsholdet, der tidligere i november tabte 1-3 hjemme til Danmark i EM-kvalifikationen.

Radovan Curcic, der tirsdag blev udnævnt som afløseren for hollandske Dick Advocaat, satser på at få Inter-spilleren Nemanja Vidic til at gøre comeback i landsholdstrøjen.

- Det er overflødigt at tale om Vidic' kvaliteter, for han har vist kontinuerligt gennem årene, at han er en af de bedste forsvarsspillere i Europa, siger landstræneren ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Naturligvis vil vi gerne have ham tilbage, men vi har flere måneder til den næste kamp, og i de næste uger skal vi tale med flere spillere for at høre, hvilke planer de har, siger han.

33-årige Nemanja Vidic trak sig fra landsholdet i oktober 2011, efter at Serbien ikke kvalificerede sig til EM i Polen og Ukraine året efter.

På klubplan var han anfører for Manchester United, som han spillede for i otte et halvt år frem til skiftet til Inter i sommer.

Serbien er kommet skidt fra start i EM-kvalifikationsgruppe I med 1-1 ude mod Armenien og altså nederlaget hjemme til Danmark.

Derudover blev Serbien tildelt en 3-0-sejr på skrivebordet i den afbrudte skandalekamp mod Albanien i Beograd, men serberne blev derefter fratrukket tre point og dømt til at spille landets to næste hjemmekampe i EM-kvalifikationen uden tilskuere.

Det betyder, at Serbien blot har et point for tre kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip