Serbisk stjerne: Spillerne har en dårlig attitude

Fredag aften blev det serbiske fodboldlandshold blæst ud af egen bane med et 1-3-nederlag af et tændt dansk landshold i kvalifikationen til EM.

Nederlaget blev for meget for den serbiske forsvarsstjerne Branislav Ivanovic, der efter kampen lod sin utilfredshed gå ud over holdkammeraterne.

- Vi ser os selv som store stjerner, og vi tror altid, at vi er bedre end de andre. Det er meget dårligt at have den attitude.

- Spillerne er tydeligvis ikke klar over, hvad det vil sige at tage en serbisk trøje på og spille for landsholdet. Sådan har det været i mange år, og vi kan ikke fortsætte på den måde, siger Ivanovic ifølge Reuters.

Chelsea-stjernen Nemanja Matic var ligesom sin holdkammerat meget frustreret efter nederlaget til Danmark.

- Vi er simpelthen ikke gode nok.

- Vi bliver nødt til at være realistiske og prøve at holde os til en 10-års plan ligesom mange andre landshold gør. Belgien er et godt eksempel. De gennemgik en lang periode uden succes, og nu er de et af de meste frygtede hold i Europa, siger Matic.

Med fredagens 1-3-nederlag ser det nu svært ud for Serbien i EM-kvalifikationen.

Efter skrivebordskampen mod Albanien, hvor serberne fik tildelt en 3-0-sejr og efterfølgende fik fratrukket alle tre point igen, har Serbien kun et point efter tre kampe og ligger næstsidst i gruppe I.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip