Serena Williams er knæskadet: Tvivlsom til sæsonfinale

De to bedst rangerede tenniskvinder i verden, Serena Williams og Simona Halep, måtte begge trække sig fra fredagens kvartfinaler ved WTA-turneringen i Beijing.

Serena Williams er forsvarende mester i turneringen, men var ikke i stand til at stille op mod Samantha Stosur på grund af en skade i venstre knæ.

Serena Williams viste tydelige tegn på problemer, da hun med en bandage om knæet gik videre fra en ujævn ottendedelsfinale med en sejr på 6-1, 1-6, 6-2 over tjekken Lucie Safarova.

Det er endnu uvist, om skaden betyder, at sæsonen er overstået for Serena Williams, og om hun dermed ikke kan stille på ved kvindernes sæsonfinale i Singapore.

- Jeg ved det ikke endnu. Jeg har ikke haft tid til at blive MRI-skannet. Det vil jeg have, så jeg kan se, hvad der er årsagen til problemet, siger Williams ifølge AFP.

- Hvis jeg har det på samme måde før turneringen i Singapore, så tror jeg ikke, at det er smart af mig at spille. Men derudover må jeg bare se, hvordan det går, lyder det fra den 33-årige amerikaner.

Det var anden turnering i træk, at den topseedede verdensetter måtte trække sig tidligt. Det skete også i WTA-turneringen i Wuhan, men især den missede titel i Beijing ærgrer hende.

- Det er ekstrem frustrerende. Jeg ønskede at være her. At komme hele denne lange vej og ikke tage titlen, det er bare spildt, siger hun.

Eftersom Williams trak sig, går Stosur, der i turneringens anden runde slog Caroline Wozniacki ud, direkte videre til semifinalen. Her møder australieren tredjeseedede Petra Kvitova fra Tjekkiet.

Ligesom Stosur går også Ivanovic videre til semifinalen uden kamp, da verdenstoeren Simona Halep trak sig på grund af en hofteskade.

Skaderne kan få indflydelse på deltagerne ved sæsonfinalen i Singapore, hvor kun årets otte bedste går videre.

I øjeblikket er Wozniacki nummer syv på den liste og er blevet bekræftet som deltager i sæsonfinalen af WTA.

/ritzau/

 

Dagens Gossip