Serena Williams vinder WTA-turnering i Stanford

Amerikaneren Serena Williams er tilsyneladende kommet sig helt over den virussygdom, som påvirkede hendes præstation under dette års Wimbledon-turnering.

Søndag vandt den 32-årige Williams WTA-turneringen i Stanford over Angelique Kerber fra Tyskland.

Efter 80 minutters spil kunne verdensranglistens nummer et for tredje gang lade sig hylde som vinder af turneringen i Californien med sætcifrene 7-6, 6-3. Det er den første turnering Williams har deltaget i siden skuffelsen i Wimbledon.

Den tredjeseedede Kerber lagde ellers stærkt ud. Men foran 5-2 tabte hun to sætbolde, og Williams vandt sættet 7-1 i tiebreak. I andet sæt var Kerber, der endnu ikke har vundet en turnering i år, chanceløs.

Serena Williams er nu oppe på fire titler i denne sæson, men hun har skuffet i årets grand slam-turneringer. US Open, der begynder i New York 25. august, er hendes sidste chance for at vinde en grand slam i år. Hverken i Australien Open, French Open eller Wimbledon formåede hun at komme længere end fjerde runde.

Med 17 grand slam-triumfer er Serena Williams blandt de mest vindende kvindelige tennisspillere gennem tiderne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip