Sergio Ramos: Vi skal kæmpe for del Bosque

De spanske verdensmestre fra 2010 er sultne efter sommerens skuffende fodbold-VM i Brasilien, hvor holdet røg ud i det indledende gruppespil.

Spillerne vil kæmpe for landstræner Vicente del Bosque, som har valgt at fortsætte på posten.

Det lover forsvarsspilleren Sergio Ramos i hvert fald inden torsdagens landskamp mod Frankrig i Saint-Denis. En generalprøve, før Spanien begynder EM-kvalifikationen hjemme mod Makedonien på mandag.

- Træneren har bestemt sig for at blive. Vi vil kæmpe til det sidste for ham, for han er vor chef. Der er sket en generel forandring, nogle spillere har besluttet at stoppe på landsholdet. Vi må respektere del Bosque efter så mange år, siger Ramos.

Midtbaneveteranerne Xavi Hernández og Xabi Alonso er stoppet efter lang og to tjeneste for hjemlandet.

Ramos mener, at spanierne må glemme VM-fiaskoen så hurtigt som muligt og komme videre.

- I fodbold kan du ikke leve i fortiden. Vi må glemme de gode og dårlige tider. Vi fik ikke en god oplevelse i Brasilien, men nu har vi en ny trup.

- Vi ser fremad med sult og håb om at kopiere de resultater, som vi har opnået tidligere, siger Real Madrid-profilen.

- Dette er en frisk omgang med mange nye spillere, som ønsker en god start. Selv om det er en venskabskamp, må vi tænke på det som konkurrence og videreføre sulten og ambitionerne til de nye spillere, siger han.

Del Bosque førte Spanien til tops ved VM i 2010 og EM i 2012. I den nuværende trup har han udtaget otte spillere, som ikke var med ved VM i Brasilien.

- Vi begynder en ny etape. Før måtte vi håndtere succes, og det var ikke let. Nu må vi håndtere en nedtur, eller i det mindste en periode, hvor vi ikke opnåede vores mål, siger del Bosque.

/ritzau/NTB

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip