Servicekoncernen fik resultat på over en milliard

Servicekoncernen ISS kom ud af 2014 med et resultat på 1.014 millioner kroner mod et minus på 397 millioner kroner året før, oplyser ISS til fondsbørsen.

Omsætningen var på i alt 74,1 milliarder kroner og voksede med 2,5 procent mod 4,3 procent året før. ISS Koncernen foreslår et udbytte til aktionærerne på 4,90 kroner per aktie.

Regnskabet kommer på årsdagen for børsnoteringen af koncernen.

- Vi har skabt robust organisk vækst, forbedret vores overskudsgrad under vanskelige makroøkonomiske forhold.

- Resultatet blev understøttet af vores stærke vækst inden for integrerede facility services-løsninger og vores forbedrede marginer i flere regioner, siger koncernens topchef Jeff Gravenhorst i meddelelsen til fondsbørsen.

Topchefen betegner børsnoteringen for et år siden som vellykket. Samtidig har ISS refinansieret sin gæld og foretaget en række strategiske frasalg.

- Vi har således et stærkt fundament for fremtidig vækst, og vi har fået en solid start på 2015, hvor vi bl.a. har vundet nye kontrakter med Huawei i Kina og UBS i Storbritannien, siger Jeff Gravenhorst.

ISS har solgt 14 virksomheder fra sidste år. Blandt andet aktiviteter inden for landskabspleje i Frankrig, kommercielle sikkerhedsaktiviteter iAustralien og New Zealand og vikaraktiviteter i Norden

I år forventer selskabet en organisk vækst i størrelsesordenen to til fire procent.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip