Sevilla leger sig i Europa League-finale med samlet 5-0

15/05/2015

Sevilla er klar til Europa League-finalen efter en overbevisende samlet sejr på hele 5-0 over italienske Fiorentina.

Inden torsdagens returkamp i Firenze var det småt med spændingen, da Sevilla havde vundet det første opgør 3-0. Spændingen udeblev da også fuldstændig, da Sevilla allerede i første halvleg havde scoret yderligere to gange.

De to mål blev kampens eneste, og Sevilla vandt derfor 2-0.

Det var som om Fiorentina ikke havde lært af den første kamp, hvor holdet i flere omgange sløsede med opdækningen.

Efter et frispark stod Carlos Bacca pludselig fri tæt under mål, og han kunne let banke bolden i nettaget til 1-0 efter 22 minutter.

Så manglede Fiorentina fem mål, og fem minutter senere manglede italienerne seks mål.

Da havde Daniel Carrico nemlig scoret til 2-0 efter en tværbold foran mål.

Derefter blev opgøret lidt af en langgaber. Fiorentina havde på sin vis givet op, og Sevilla virkede ikke interesseret i at gøre ydmygelsen af hjemmeholdet større.

27. maj har Sevilla chancen for at forsvare sin Europa League-titel, som man sikrede sidste sæson med en finalesejr over Benfica.

I 2006 og 2007 vandt Sevilla Uefa Cuppen.