Sex i Nevada-ørkenen kostede par 1,6 millioner kroner

Aldrig spar på rejseforsikringen. Det må være moralen i denne historie, hvor den 55-årige Peter Cousins havde sex med sin kæreste, Dawn Reed, i en varm kilde i Nevada-ørkenen. Under de intime festligheder i det varme vand, fik han nemlig et hjerteanfald, og så måtte Dawn Reed snøre løbeskoene og spæne fem kilometer, til hun nåede den nærmeste vej, hvor hun fik stoppet en lastbil. Det skriver SWNS.com.

Lastbilchaufføren fik kontaktet en redningshelikopter, der kunne bringe den nødstedte Peter Cousins i sikkerhed på hospitalet i Reno, hvor han modtog behandling i fem dage. Heldigvis kom han sig ovenpå den grimme oplevelse, men regningen den var dyr - 1,6 millioner danske kroner. Tilsyneladende er det dog ikke noget den garvede romantiker lader sig slå ud af.

- Det var det dyreste sex nogensinde. Jeg har ikke været i stand til at betale endnu, og det ligger altid i baghovedet, men jeg fortryder ikke noget, siger han til SWNS.com.

- Jeg vil aldrig kunne glemme, at jeg skylder så mange penge væk, men det var det værd. Det er altid det værd for sex, fortsætter han.

Regningen blev så stor, fordi han ikke havde en rejseforsikring. Som om det ikke var nok, har han slået op med sin kæreste, der valgte at blive i Nevada, hvor de begge arbejdede som kokke på en ranch, mens Peter Cousins er taget hjem til Dorset i England for at modtage yderligere behandling.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip