Sex interesserer ikke Sonja Richter

Skrevet af Aller Media

|

06/10/2013

Dagens topnyheder

Sonja Richter, der lige nu er aktuel med filmatiseringen af Jussi Adlers ’Kvinden i buret’, har ikke nogen kæreste, og det er hun faktisk heller ikke interesseret i at få. Det fortæller hun i et interview med FEMINA.

Den gængse norm er, at man ikke har et ’rigtigt’ liv uden mand og børn. Men Sonja Richter har masser af kærlighed i sit liv.

Det er bare en kærlighed, som handler om venner og venners børn og ikke har noget som helst med sex eller romantisk kærlighed at gøre. Men det er tabu at sige, at sex kan være lige meget, siger hun.

- Og det til trods for at de fleste par lever i en eller anden form for seksuelt dødvande. Jeg har det sådan: Hvorfor kan I ikke bare sige det, som det er? Og hvorfor er det blevet sådan, at man skal have et sexliv for at have et liv? Jeg synes, sex er skønt og dejligt, og jeg er ikke bange for det. Men jeg er faktisk ikke interesseret.

- Sex interesserer mig ikke, der, hvor jeg er i mit liv lige nu. Det kan være, det kommer tilbage. Det kan også være, det ikke gør. Sex er hamrende uinteressant, synes jeg. Det er simpelthen så uvigtigt, siger Sonja Richter til FEMINA.

Skuespilleren Trine Pallesen har gået i årevis uden sex. Læs på Femina.dk, hvorfor det ikke generer hende.

Har smidt masken

Hun synes, det er irriterende, at det er blevet sådan, at man skal have et sexliv for at have et liv. Der var engang, hvor den 39-årige skuespiller sagde, at hun da også gerne ville giftes og have børn.

Fordi hun vidste, at det er det, folk vil høre. Nu har hun smidt masken. For det er bare noget helt andet, hun vil med sit liv, fortæller hun.

- Som det er for mig lige nu, så har jeg aldrig nogensinde følt mig så glad og så fri. Jeg savner ikke noget, og jeg savner ikke nogen. Mine veninder kan godt finde på at spørge: ’Er der ikke nogen, du sådan er forelsket i? Er der ikke nogen, du sådan tænker på?’. Det er der ikke. INGEN. Og det er… helt vildt dejligt. Jeg ved ikke rigtig, om jeg har prøvet det før. Det kan godt skræmme mig lidt. Jeg tænker ’er det normalt det her?’ Men det er helt vildt rart.

Komikeren Geos kræftsygdom satte hans sexliv på standby. Læs historien på Femina.dk

Spørgsmålet er, om hun bare er lidt bange for at involvere sig.

- For jeg har ikke prøvet andet, end at det med en mand måske er sjovt et lille stykke tid, men det er mest af alt og overvejende ikke sjovt.

- Så hvis man skulle være lidt negativ, kunne man måske godt sige, at jeg ikke tør, men jeg har det faktisk ikke engang som om, jeg ikke tør. Jeg har det bare sådan: ’Det interesserer mig ikke’. Det kan jo komme, men lige nu interesserer det mig ikke, forklarer hun.

Af redaktionen, FEMINA/Newsdesk  Aller Media