Sexolog: Sådan får hormonerne et boost på første date

Yvonne K. Fulbright, sexolog og forfatter, kommer på iVillage.com med sine bedste råd til, hvordan du skaber ekstra spænding på en date-aften, og hvordan I giver jeres hormoner et lille skub i den rigtige retning gennem jeres valg af aktiviteter.   

Her er et udvalg af de bedste aktiviteter:

Tag på chokolade-kursus

Se, om ikke I kan opdrive et kursus, hvor I kan lære at lave lækre fyldte chokolader. Ud over at I får prøvet jeres samarbejdsevner af, så er netop chokolade kendt som elskovsmiddel, der får hormonerne i kroppen til at boble.  Alternativt kan det også være kager, desserter eller bolsjer, I skal prøve at lave sammen.   

Tag på ølbrygningskurus

Et andet middel, der kan være godt til at bløde stemningen op, er en smule alkohol. Et kursus, hvor I skal brygge jeres egen øl eller tage til øl- og vinsmagning, kan være rigtigt gode anledninger til at bryde isen mellem jer. Og det vil helt sikkert give jer en masse at tale om bagefter, ligesom det kan gøre det lettere at komme tæt på hinanden både fysisk og mentalt.

10 gode råd til den første date. Se dem på Q.dk

Tag en tur i en spillearkade

Giv hinanden en retro-udfording, nemlig en dyst på nogle af de store, sjove spillemaskiner, man finder i spillearkader. Udover at det er sjovt at dyste i den slags, så kan det også være en anledning til at tale vidt om bredt om hinandens barndom og på den vis lære hinanden at kende. Et spil kan også være med til at få hormonerne til at rase– du skal bare sikre dig, at I begge er typer, der tackler det at tabe nogenlunde. 

Gå en tur

Hvis I har et lille budget, og hvis vejret indbyder til det, så planlæg en gåtur i smukt eller interessant terræn, der indbyder til gode samtaler. Det får blodet til at pumpe lidt hurtigere rundt i kroppen, og det er faktisk lettere at tale sammen, når man går, end når man sidder. Hvis I har mod på det, kan det også være en gåtur i månelysets skær, hvilket kan være ekstra romantisk.

Her er den ultimative scoreguide til single-kvinder. Se den på Q.dk

Tag på skydekursus

Hvis I virkelig vil have gang i adrenalinen og prøve noget, der ligger langt fra den klassiske date, så kan I overveje en form for skydekursus. Det vil med garanti give jer et kick ud over det sædvanlige, og er en ret unik oplevelse af have sammen. 

Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip