Sharapova: Der er kommet ekstra krydderi på Wozniacki

To gange i træk har den russiske tennisstjerne Maria Sharapova tabt til Caroline Wozniacki - senest tirsdag ved sæsonfinalen WTA Finals.

Wozniacki vandt en maratonkamp på tre timer og et kvarter med cifrene 7-6, 6-7, 6-2, og Sharapova roser danskeren for at have forbedret sit spil.

- Det er ingen hemmelighed, at hun er en af de fysisk største udfordringer, du kan få som modstander. Hun får mange bolde tilbage og får dig hele tiden til at slå en gang mere. Det er hun blevet endnu bedre til, siger Sharapova til Ekstra Bladet.

- Der kommer lidt mere fra hendes defensiv. Det er ikke bare en høj bold op i luften. Der er noget mere krydderi på. I mellemtiden bringer hun sig tilbage i position.

- Det er ikke, fordi hun ikke har gjort det tidligere, men du er nødt til at være både aggressiv og tålmodig på samme tid og vente på dine chancer. Når de kom, lavede jeg for mange fejl. Jeg lavede mange flere uprovokerede fejl, end hun gjorde.

- På den måde blev det en langt hårdere match, end jeg havde tænkt mig den. Men jeg kan kun bebrejde mig selv. Fysisk var det ekstremt hårdt, og mod slutningen gik jeg enten lidt for meget efter mine slag eller kom ikke godt nok fremad i banen.

- Hun hjalp mig heller ikke. Hun servede meget bedre end mig. Og det udgjorde virkelig forskellen i den første tiebreaker, siger Sharapova.

Wozniacki og Sharapova er i den såkaldte hvide gruppe ved WTA Finals sammen med polske Agnieszka Radwanska og Petra Kvitova fra Tjekkiet.

Efter første spillerunde i gruppen står Wozniacki og Radwanska noteret for en sejr hver, mens Sharapova og Kvitova har tabt en gang hver.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip