Shu-bi-dua får egen musical

Skrevet af admin

05/12/2014
Da forsanger Michael Bundesen i 2011 fik en blodprop, satte det en midlertidig stopper for det driftige bands liveoptrædener og sangskriveri. Men gennem årene er det blevet til utallige hits, og de bliver nu fundamentet for en musical.Det oplyser Fredericia Teater i en pressemeddelelse.Det er den første musical med sange af Shu-bi-dua nogensinde, og den bliver skabt i tæt samarbejde med Michael Bundesen og bandet selv.- Jeg er både glad og stolt over, at Fredericia Teater ønsker at lave denne musical med Shu-bi-duas musik, siger Michael Bundesen i en pressemeddelelse.- Det er jo ingen hemmelighed, at jeg for øjeblikket desværre ikke kan hoppe og danse på en scene, så det er dejligt at vide at musikken kan leve videre, og jeg håber forsat, at den kan bidrage med en masse positive oplevelser ude på de danske scener. Det ville varme en gammel popsangers hjerte, siger Michael Bundesen, der glæder sig til at være med omkring opsætningen.Musicalen får premiere på Fredericia Teater d. 25. september 2015 og spiller foreløbigt frem til 18. oktober. Efter planen forventes produktionen at blive flyttet til København i 2016.Hvem der skal instruere og spille med i musicalen er endnu ikke afsløret.Newspaq

Dagens topnyheder

Da forsanger Michael Bundesen i 2011 fik en blodprop, satte det en midlertidig stopper for det driftige bands liveoptrædener og sangskriveri.

Men gennem årene er det blevet til utallige hits, og de bliver nu fundamentet for en musical.

Det oplyser Fredericia Teater i en pressemeddelelse.

Det er den første musical med sange af Shu-bi-dua nogensinde, og den bliver skabt i tæt samarbejde med Michael Bundesen og bandet selv.

- Jeg er både glad og stolt over, at Fredericia Teater ønsker at lave denne musical med Shu-bi-duas musik, siger Michael Bundesen i en pressemeddelelse.

- Det er jo ingen hemmelighed, at jeg for øjeblikket desværre ikke kan hoppe og danse på en scene, så det er dejligt at vide at musikken kan leve videre, og jeg håber forsat, at den kan bidrage med en masse positive oplevelser ude på de danske scener. Det ville varme en gammel popsangers hjerte, siger Michael Bundesen, der glæder sig til at være med omkring opsætningen.

Musicalen får premiere på Fredericia Teater d. 25. september 2015 og spiller foreløbigt frem til 18. oktober. Efter planen forventes produktionen at blive flyttet til København i 2016.

Hvem der skal instruere og spille med i musicalen er endnu ikke afsløret.

Newspaq