SIF-træner om OL-spiller: Hjertet løb af med mig

Silkeborg måtte søndag forlade banen for tredje gang i træk i denne sæson uden at have scoret i Alka Superligaen.

Silkeborg tabte ude 0-3 til FC Midtjylland, og nu sender klubben så sin offensive spiller Robert Skov til OL i Rio.

Dermed er Robert Skov ikke i truppen de næste par kampe, og det har cheftræner Peter Sørensen det ikke godt med. Han havde gerne set, at Skov var blevet hjemme.

- Det gode hjerte er løbet af med mig. Jeg ved, at når Robert Skov er 15 år ældre, så vil han huske tilbage på en stor oplevelse, og det ville jeg ikke tage fra ham.

- Det er heller ikke noget, jeg får klap på skulderen for fra alle sider, siger Peter Sørensen.

Robert Skov selv er da også ked af, at han må tage til Rio på det her tidspunkt, hvor han ikke har kunnet score for Silkeborg.

- Det er frustrerende og mega ærgerligt. Jeg vil gøre det bedste for klubben og bidrage med mål. Det er jeg ikke lykkedes med, og derfor er jeg ked af at forlade Silkeborg nu, siger Robert Skov.

Silkeborg havde det svært i søndagens kamp og ifølge Peter Sørensen skyldes det ikke mindst, at de mødte et stærkt mandskab, der er bedre på flere parametre end oprykkerne.

- Vi var oppe imod et stærkt hold, som jeg tror får medaljer. De er dygtigere i deres kontraspil. Vi må acceptere, at Midtjylland har nogle stærke individualister og nogle spidskompetencer, der er bedre end vores.

- De har bedre forudsætninger, siger Peter Sørensen.

Peter Sørensen er ærgerlig over, at Nicolaj Agger brændte sit straffespark, da det kunne have fjernet en bekymring fra cheftræneren.

- Det er da bekymrende, at vi ikke har scoret, men scorede vi på vores straffespark, så kom det spørgsmål heller ikke i dag, og så havde vi været på tavlen, siger Peter Sørensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip