Silas Holst får eget tv-program

Det er ikke to, der er blevet til tre, men tre, der er blevet til fire i den for nylig forøgede Vild med dans-familie.

Danseren Silas Holst og hans mand skuespilleren Johannes Nymark har nemlig for en måned siden fået en lille pige ved navn Maggie My sammen med deres veninde Louise Mahnkopf.

Netop det liv som far, far, mor og barn har Vild med dans-danseren ladet Kanal 4 få et indblik i, og har derfor siden foråret sagt ok til at tv-kanalen følger hans op og nedture i forbindelse med sin nye forældertitel.

Trods det grænseoverskridende i at have et kamerahold i nakken, så Silas Holst en god mulighed i projektet for at slå et slag for en større sag.

 - Jeg vil gerne vise, at homoseksuelle også kan få den glæde, det er at få et barn, uden at det behøver at være anderledes for barnet i forhold til i en metroseksuel familie, siger Silas Holst.

Den populære danser er dog godt klar over, at det ikke er helt risikofrit at invitere hele Danmark ind i sit liv som homoseksuel far.

- Man lægger røven i klaskehøjde for en masse, der synes, det er forkert. Men det er netop for at skabe en debat, at jeg gør det. Hvis jeg kan få bare nogle homoseksuelle til at tænke "så kan vi fandeme også", tager jeg gerne nogle tæsk for det, siger Silas Holst.

De tre forældre til lille Maggie My bor i det samme hus. Fædrene i underetagen og mor i overetagen. Der er derfor ikke langt til en ekstra hjælpende hånd for de tre forældre.

- Vi er flere, der skal blive enige om navn og skolevalg, men det er en stor bonus, at vi er tre, der hele tiden kan hjælpe hinanden med at tage over, så vi alle kan få hvilet ud og har muligheden for et tidskrævende job, siger Silas Holst.

Det er dog ikke kun hos forældrene, at dansestjernen ser store fordele i den lidt utraditionelle familiekonstellation. Også lille Maggie My har glæde af den forøgede familie.

- Mit barn er heldigt, fordi det har tre forældre, der kæmper om, at sidde med hende på skødet. Derfor er det også vigtigt for mig at vise, at hun ikke er et stakkels barn. Vi har et rigtig sundt barn, der skal vokse op med en masse glæde, kærlighed og trygge rammer. Lige som alle andre, siger Silas Holst.

Programmet: Silas - mig, min mand og min "kone" har premiere til foråret på Kanal 4.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip