Silkeborg forlænger kontrakten med anfører

27/03/2015 19:33

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Silkeborg IF har fået mere vind i sejlene i Alka Superligaen efter et miserabelt efterår, hvor holdet ikke formåede at vinde en eneste kamp. Foråret har allerede budt på to sejre, og nu er der flere gode nyheder i klubben.

Holdets anfører Frank Hansen har sat sin underskrift på en ny kontrakt, der holder ham i klubben frem til sommeren 2017.

- Jeg er rigtig glad for, at det er faldet på plads. Det er ingen hemmelighed, at jeg er meget glad for at være i klubben, og vi er som familie faldet så godt til i Søhøjlandet, at det er her, vi har valgt at slå os ned og leve vores liv.

- Jeg har stadig meget at give. Fysisk har jeg vel aldrig været bedre, og jeg glæder mig hver morgen, jeg kører til træning, siger Frank Hansen til klubbens hjemmeside.

Silkeborgs sportschef Jesper Stüker er også meget tilfreds med aftalen.

- Vi er rigtig glade for at have Frank (Hansen, red.) i SIF i de kommende år. Hans erfaring, personlighed og gode spirit får vi brug for, og han har i dette forår vist, at han er et vigtigt omdrejningspunkt, siger Stüker til Silkeborgs hjemmeside.

Frank Hansen har været i Silkeborg siden 2009, hvor han kom til efter et ophold i Esbjerg.

Trods bedre takter i foråret ligger klubben stadig sidst i Superligaen med 11 point for 22 kampe. Der er 14 point op til den rigtige side af nedrykningsstregen for holdet.

/ritzau/