Silkeborg forlænger med duo

Det er så godt som sikkert, at Silkeborg er en af nedrykkerne fra Alka Superligaen i denne sæson.

Men Silkeborg er godt i gang med at ruste sig til fodbold på anden klasse.

Klubben har forlænget kontrakten med målmand Thomas Nørgaard og forsvarsspilleren Simon Jakobsen.

Den 28-årige førstekeeper Thomas Nørgaard har forlænget sin kontrakt med yderligere et år, så han er i klubben frem til sommeren 2016.

- Jeg er glad for, at det er mig, klubben vil satse på som førstemålmand. Det er dokumentation af, at jeg har bevist mig selv i de seneste knap to år.

- Det har naturligvis også betydet meget, at SIF er min klub og har været det fra min ungdomstid, og jeg kan sagtens se mig selv her længere frem end det år, jeg har forlænget med, siger Nørgaard til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Selvfølgelig vil man som fodboldspiller altid helst spille på det højeste niveau, men for mig er det også vigtigt at være et sted, hvor jeg har det godt.

- Og det har jeg i SIF, så det er min klub, uanset om det i næste sæson hedder Alka Superliga eller 1. division.

24-årige Simon Jakobsens nye kontakt udløber i sommeren 2017.

- Jeg er glad for, at jeg ikke havde kontraktudløb i sommeren 2014, men først nu til sommer, for så var det ikke sikkert, at det var blevet til en forlængelse.

- Jeg var midt i et forløb med alt for mange skader, og det påvirkede humøret. Men den gode start på 2015 har givet mig glæden tilbage. Mentalt er jeg ovenpå, jeg har viljen til at spille og vigtigst af alt, så har jeg genopdaget, at intet er federe end at spille fodbold.

- Nu koncentrerer jeg mig om at fortsætte mit kontinuerlige forløb med meget spilletid og derved også at udvikle mig yderligere, siger Simon Jakobsen

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip