Silkeborg har snakket med ny træner i en måned

Skrevet af admin

|

09/12/2014

Dagens topnyheder

Det var ikke en pludselig, impulsiv beslutning, som ledelsen i Silkeborg IF traf, da den mandag sagde farvel til cheftræner Jesper Sørensen og goddag til Kim Poulsen, der overtager ansvaret for superligaholdet fra nytår.

Silkeborgs direktør Kent Madsen fortæller til TV3 Sport, at man længe har haft en plan om at lade Kim Poulsen overtage holdet på et tidspunkt.

Poulsen har tidligere været i spil til et trænerjob i Silkeborg, men hen på efteråret genoptog klubben kontakten med ham.

- Den har stået på en måneds tid. Vi havde den overvejelse, at hvis vi kunne få slået hul på pointene i den sidste del af efteråret, så kunne vi eventuelt vente med trænerskiftet til sommer.

- Men vi fik ikke hul og fik ikke den ønskede forbedring af resultaterne. Så da Kim var disponibel nu, og da sommerpausen er så kort, så tænkte vi, at et skifte ville være klogere nu, så han kan komme ind under huden af spillerne og lære det hele at kende, siger direktøren til tv-stationen.

Kent Madsen fortæller desuden, at der ikke har været andre trænere i spil til at tage over efter Jesper Sørensen.

- Vi har alene haft drøftelser med Kim. Det er ham, vi er gået efter, og vi er glade for, at det er lykkedes, siger han.

/ritzau/