Silkeborg præsenterer rødt regnskab

Sportsligt har det haltet gevaldigt for fodboldklubben Silkeborg efter oprykningen til Alka Superligaen i sommer, og det har smittet af på klubbens regnskab for 2014.

Silkeborg IF Invest A/S meddeler tirsdag, at regnskabet viser et underskud på 2,5 millioner kroner før skat.

Det skyldes primært den sløje efterårssæson i Superligaen, hvor klubben satte sig tungt på sidstepladsen og dermed fik den mindste andel af TV-pengene. Samtidig levede indtægterne på sponsorsiden heller ikke op til forventningerne.

- Underskuddet på 2,5 millioner kroner før skat er klart utilfredsstillende. Vi er nødt til at generere overskud for blandt andet at kunne afdrage på prioritetsgælden i Papirfabrikken, siger administrerende direktør i Silkeborg IF Invest A/S Kent Madsen til klubbens egen hjemmeside.

Resultatet stemmer overens med de udmeldte forventninger.

Alene på fodbolddelen af forretningen er der et underskud på 16,9 millioner kroner, mens udlejningen af Papirfabrikken opvejer en del af tabet med et overskud på 14,4 millioner kroner.

Silkeborg forventer et bedre regnskab for 2015, hvor der budgetteres med et overskud på mellem nul og fire millioner kroner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip