Silkeborg-profil: Drømmescenariet er tre-fire sejre

admin

|

08/12/2014

Dagens topnyheder

Fire point efter 17 kampe. Og 15 point op til OB på den rigtige side af nedrykningsstregen før forårets 16 afsluttende kampe.

Jo, usandsynligt meget skal gå godt i foråret for fodboldklubben Silkeborg, hvis klubben skal undgå nedrykning fra Superligaen.

- Drømmescenariet er at vinde de første tre-fire kampe, så de andre hold begynder at få dårlige nerver, og et eller to hold måske kan gå i stå, siger forsvarsspilleren Dennis Flinta.

Silkeborg har blot scoret otte mål i Superligaen i efteråret, og helt ufatteligt er kun tre af klubbens spillere kommet på scoringstavlen.

- Havde vi lavet flere mål, havde vi måske fået flere point. Men jeg vil ikke hænge angriberne ud, for det er os som hold, der skal producere chancerne til dem.

- Vi har ikke vadet i chancer, selvom der har været kampe, hvor bolden bare ikke ville ind over stregen. Men i størstedelen af kampene har vi ikke været dygtige nok, hverken til at forsvare eller score mål, siger Dennis Flinta.

Silkeborgs cheftræner, Jesper Sørensen, mener, at det er svært at forholde sig til muligheden for at redde endnu en sæson i Superligaen.

- Det giver ingen mening at tale om nedrykningsstregen, når vi har 15 point op til den. Der er jo heller ingen, der spørger OB, om de vinder DM-guld, de er jo også langt efter FC Midtjylland.

- Det er ikke det, det drejer sig om. Det drejer sig om, hvordan vi kan forbedre os på alle parametre. Vi skal sikre, at de processer, vi laver i hverdagen, er de rigtige, siger træneren.

/ritzau/