Silkeborg slutter måltørke i remis mod AaB

31/08/2014

460 minutter. Så længe skulle der gå, inden oprykkeren fra Silkeborg kom på måltavlen i superligasæsonen. Holdet nøjedes endda ikke med det ene mål, men måtte alligevel nøjes med 2-2 hjemme mod mesterholdet fra AaB.

Silkeborgs Emil Scheel og AaB's Anders K. Jacobsen satte med hver to scoringer ekstra kolorit på en underholdende kamp.

Den 24-årige midtbanespiller Scheel havde inden opgøret ikke scoret en eneste gang i 23 superliga-optrædener. Nu har han lagt sig solidt i spidsen for Silkeborgs topscorerliste.

AaB's Jacobsen har nu scoret tre superligamål i denne sæson.

AaB havde skuffelsen fra tirsdagens 0-4-ydmygelse mod Apoel FC at ryste af sig, men det så ikke ud til at tynge nordjyderne fra start.

Allerede efter otte minutter fortsatte Anders K. Jacobsen sin fine sæsonstart med en resolut scoring fra kanten af straffesparksfeltet.

Men AaB's drømmestart satte snarere Silkeborg i gang. Hjemmeholdet kom prompte med et modsvar, da Emil Scheel satte udligningen ind efter et hjørnespark. Holdets første scoring i sæsonen, 10 minutter inde i den sjette kamp.

Begge hold jagtede føringen i den afvekslende første halvleg, og hjemmeholdet havde størst succes.

Den arbejdsomme angriber Nicolaj Agger fremtvang et straffespark, som Scheel omsatte til 2-1 i halvlegens sidste minut.

Efter pausen var nordjyderne klart mest på bolden og skabte flest muligheder, mens Silkeborg alene satsede på at øge efter kontraangreb.

Efter denne devise fik Jeppe Illum en kæmpe mulighed for reelt at sikre sejren et kvarter før tid. Men i stedet for 3-1, blev det 2-2 kort efter.

Efter et gennemspillet angreb serverede Henrik Dalsgaard for Anders K. Jacobsen, der sikkert udlignede.

Uafgjort var et passende facit. Det ændrer ikke ved, at Silkeborg ligger sidst i Superligaen med tre point, mens AaB er et midterhold med syv point.