Silkeborg snupper Hobros farligste venstreben

Den offensive midtbanespiller Martin Thomsen med det farlige venstreben har været en stor profil for Hobro i klubbens første sæson i Alka Superligaen, men snart er han fortid i klubben.

Thomsen har skrevet under på en toårig kontrakt med Silkeborg gældende fra den kommende sæson, og dermed siger han noget overraskende farvel til superligafodbold for at drage med Silkeborg ned i 1. division.

- Vi vil gerne takke Martin Thomsen for en stor og flot indsats i Hobro IK, og samtidig er vi stolte over, at vi kan sende en af vores dygtige spillere videre til en klub, der har været med i toppen af dansk fodbold i mange år, lyder det fra Jens Hammer Sørensen, sportschef i Hobro, til klubbens hjemmeside.

Spilleren selv indrømmer, at det har været en svær beslutning.

- Det har været en mega svær beslutning. For to og et halvt år siden kom jeg tilbage til Hobro IK, der er min barndomsklub.

- Her var jeg med til at skrive historie med oprykningen til Superligaen og sikre vores overlevelse i det første år i landets bedste fodboldrække, siger han til hjemmesiden.

- Det har gjort mig glad, stolt og taknemmelig, og jeg vil aldrig glemme tiden i Hobro.

Martin Thomsen har indtil videre i denne sæson scoret fem mål og lavet fem assist for Hobro i Superligaen - de fleste af dem med sin stærke venstrefod.

/ritzau/

.

Dagens Gossip